Gurmekent Kalitesiyle: Doğal Zarlı Kaju (Maksimum Besin)
"İster zarını soyarak, ister direkt zarıyla tüketebilirsiniz"
Kaju fıstığının en lezzetli haliyle tanışın. Standart soyulmuş kajuların aksine, ince zarı üzerinde bırakılarak kavrulur. Bu zar, kavurma esnasında kajunun kendi yağını ve aromasını içine hapseder, dışarı kaçmasını engeller. Yerken parmağınızla hafifçe ovalayarak zarını soyduğunuzda (veya zarıyla tükettiğinizde), ortaya çıkan o yoğun ve taze lezzete inanamayacaksınız.
Neden Zarlı Kaju?
-
Lezzet Kalkanı: Zarı üzerinde olduğu için "fırın etkisi" yaratır; içi daha iyi pişer, tadı çok daha yoğun ve aromatiktir.
-
Ekstra Çıtırtı: Soyulmuş kajulara göre çok daha gevrektir, ısırdığınızda o taze "çıt" sesini duyarsınız.
-
Tuz Dengesi: Tuz, kavurma esnasında zarın üzerine yapışır; içine aşırı işlemez. Böylece kajunun tatlımsı tadı tuzla mükemmel dengelenir.
-
Ritüel: Çekirdek çitler gibi zarını soyarak yemenin keyfi başkadır. (İsterseniz zarıyla da tüketebilirsiniz, zarı yenilebilir ve liflidir).