Urfa güneşinde gündüz kurutulup gece "terletme" yöntemiyle bekletilerek o meşhur koyu rengini ve lezzetini alan hakiki isot. Fabrikasyon boyalı ürünlerin aksine; kendine has isli (tütsülenmiş) kokusu ve hafif tatlı-acı dengesiyle damağınızda iz bırakır.Boya içermez, elinizi yapay siyaha boyamaz
Neden 1. Kalite?
-
Hakiki Lezzet: Sadece acı değildir; damağa ilk değdiğinde tatlımsı, sonrasında yavaşça yayılan, yakıcı ama rahatsız etmeyen bir acısı vardır.
-
Çiğ Köftenin Sırrı: Çiğ köfteye o koyu rengini ve karakterini veren asıl malzemedir. Ete nüfuz eder ve pişirir.
-
Parlak ve Yağlı: Kupkuru ve mat değildir. Kendi doğal yağı sayesinde parlak ve hafif nemli bir dokusu vardır, bu da tazeliğinin kanıtıdır.
-
Kullanım Alanları: Çiğ köftenin yanı sıra; lahmacun içi, yumurta, çorba ve salatalarda lezzet patlaması yaratır.